Com abordar les dislipèmies i millorar la salut cardiovascular

Les dislipèmies són trastorns que afecten els nivells de lípids i lipoproteïnes en la sang, incloent-hi la hipercolesterolèmia i la hipertrigliceridèmia. Mentre que l’origen genètic limita la influència de la dieta, els hàbits alimentaris i de vida saludables poden ser crucials en el tractament.

Importància de la Dieta i l’Estil de Vida

Reduir o eliminar l’alcohol, el menjar ràpid, els hidrats de carboni refinats, com les farines blanques i els sucres, és fonamental. Cal augmentar la ingesta d’aliments rics en fibra, com la fruita i la verdura, així com fonts de proteïna vegetal com els llegums i cereals complets, com els flocs d’avena integrals. També és essencial assegurar-se fonts de greixos saludables i evitar les saturades i trans, consumint olis vegetals sense refinar, com l’oli d’oliva, fruits secs i llavors riques en omega 3.

Control de Pes i Exercici

Mantenir un pes saludable i fer exercicis de força i resistència són pasos importants. Fer exercici físic moderat durant 30 minuts, tres vegades per setmana, és recomanable.

Suplements i Medicaments

El tractament per a les dislipèmies inclou seguir una dieta equilibrada i un estil de vida saludable, així com prendre medicació o suplements segons sigui necessari i recomanat per professionals sanitaris.

Pepeta Vilaró: Una Ajuda en la Gestió de la Dieta

En molts casos, comptar amb serveis com Pepeta Vilaró pot ser un recurs valuós per a aquells que pateixen dislipèmies. Aquest tipus de serveis ofereixen menús adaptats i personalitzats per a les necessitats de salut, amb un seguiment continu i lliuraments a domicili. Aquesta opció pot ser particularment útil per a aquells que necessiten mantenir una dieta específica per controlar les seves dislipèmies.Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.