INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER DIETES: ONCOLÒGIC

MENÚS TERAPÈUTICS ONCOLÒGICS A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària està indicada per a pacients amb càncer.

Icona càncer

Quina és la millor alimentació per a persones amb càncer?

 

Durant els tractaments contra el càncer, és especialment important que els pacients s’assegurin que reben els nutrients que necessiten i evitin canvis extrems en la seva dieta, excepte que sigui estrictament necessari. Menjar bé és molt beneficiós física, mental i emocionalment mentre es lluita contra aquesta malaltia, i encara més si s’acompanya d’exercici físic.

 

Atès que no hi ha cap recomanació concreta per a un cas particular, en general podem dir que l’alimentació que s’hauria de seguir, independentment del tipus de càncer, la seva localització o fase del tractament, és una alimentació sana i equilibrada, que contingui aliments de tots els grups en la quantitat i la freqüència adequades, com ara pa integral, fruites, verdures i carns magres. La tonyina, en particular, és una bona font de proteïnes, àcids grassos omega-3, vitamina B12 i vitamina D. El pollastre magre també està ple de proteïnes i és una alternativa més saludable a les carns processades. Els productes lactis proporcionen el calci, les proteïnes i la vitamina D que els ossos necessiten. S’han d’evitar els aliments rics en calories que contenen molt sucre i molt poc valor nutricional.

Atès que cada persona és diferent, PEPETA VILARÓ adapta els menús per a pacients oncològics a domicili en funció dels gustos, possibilitats de masticació i situació general de cadascú.

Per a més informació, podeu consultar la web de la Fundació Alicia:

Plato de arroz con veruras encima de mesa con fondo de un hogar

Què vol dir seguir una dieta sana i equilibrada?

Una alimentació sana i equilibrada, amb aliments de tots els grups i en les quantitats i freqüències adequades, aporta els nutrients necessaris per a mantenir correctament l’organisme i les seves funcions, i paral·lelament les proteïnes i l’energia asseguren el manteniment d’un bon estat nutricional.

 

Una dieta saludable i sobretot ben equilibrada durant el tractament oncològic contribuirà a: 

 

   • Obtenir els nutrients necessaris per al bon funcionament de l’organisme i  mantenir un bon estat nutricional 
   • Conservar el pes adequat 
   • Assegurar que l’organisme es mantingui ben hidratat  
   • Suportar millor el tractament oncològic i els seus efectes secundaris 
   • Superar millor possibles infeccions 
   • Salvaguardar la qualitat de vida del pacient al llarg del tractament

Si esteu interessats en els menús terapèutics per a pacients oncològics a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.