INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER PATOLOGIES: CARDIOSALUDABLES

MENÚS TERAPÈUTICS CARDIOSALUDABLES A DOMICILI

Aquestes pautes alimentàries estan indicades per a pacients amb risc cardiovascular o que presenten hepatopaties, malabsorció de greixos sense tractament farmacològic, pancreatitis o colèstasi. També es coneix com a dieta cardiosaludable, dieta cardioprotectora i dieta dislipèmica.

Icona cardiosaludable

Les malalties cardiovasculars són un conjunt de trastorns que afecten l’aparell circulatori, format pel cor i els vasos sanguinis (artèries, venes i capil·lars). Aquest aparell subministra a les cèl·lules de l’organisme l’oxigen i els nutrients que necessiten per viure i, al mateix temps, transporta les substàncies de rebuig perquè altres òrgans puguin eliminar-les (com ara els ronyons, mitjançant l’orina).  

 

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), les malalties cardiovasculars provoquen la mort de 17,9 milions de persones l’any i són responsables del 32% de les defuncions d’arreu del món. Al nostre territori, d’acord amb les dades de l’Observatori de la Mort a Catalunya, l’any 2018 les malalties de l’aparell circulatori van esdevenir la primera causa de mort en el cas de les dones i la segona en els homes.

 

La majoria de les malalties cardiovasculars es poden prevenir amb l’adopció d’un estil de vida saludable que redueixi els factors que augmenten el risc de patir-les, que inclogui, per exemple, mantenir una alimentació sana i equilibrada, fer activitat física regularment i evitar el consum de tabac.

Les persones que segueixen els menús terapèutics cardiosaludables, es beneficien doblement si alhora redueixen la ingesta de sal en els àpats diaris. PEPETA VILARÓ us ofereix aquesta doble pauta alimentària, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb cardiopaties, hepatopaties i patologies associades.

Si esteu interessats en els menús terapèutics cardiosaludables a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.