INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER PATOLOGIES: DIABÈTIS

MENÚS TERAPÈUTICS PER A DIABÈTICS A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària està indicada per a pacients amb diabetis mellitus i/o que requereixin control glucèmic, pacients amb hipertrigliceridèmia. També es coneix com a dieta diabètica, dieta per a diabetis, dieta antidiabètica, dieta glucídica, dieta hipoglucídica.

Icona diabetis

La diabetis mellitus (DM) és una malaltia metabòlica que es caracteritza perquè l’organisme fa un ús escàs de la glucosa. La glucosa és un sucre que, un cop a les cèl·lules, actua com a font d’energia per tal de dur a terme els processos vitals. Si el cos és incapaç d’aprofitar-la, en lloc de penetrar a les cèl·lules, s’acumula a la sang i provoca una hiperglucèmia. La hiperglucèmia és l’augment del nivell de glucosa a la sang (glucèmia).

 

La DM és una malaltia crònica que requereix un bon control metabòlic per evitar o frenar possibles complicacions a llarg termini.

 

A Catalunya, el nombre estimat de persones amb diabetis està al voltant dels 600.000 casos. La diabetis afecta a un 8% de la població de més 15 anys i a un 20% de les persones de més de 65 anys.

 

Pel que fa a la Diabetis mellitus tipus 1, cada any es registren entre 280 i 300 nous casos en menors de 30 anys. 

 

La diabetis, amb els seus diferents tipus, representa un problema greu de salut en el conjunt de la població, però pot ser controlada amb medicaments i uns hàbits de vida saludables, que inclouen l’activitat física  i pautes alimentàries  adequades. 

 

Els coneixements sobre alimentació saludable i la facilitat per a mesurar el sucre en qualsevol moment, han ajudat a millorar la vida diària de les persones diabètiques, permetent que molts aliments tradicionalment considerats prohibits es puguin prendre sense problemes si s’ajusta el tractament farmacològic i la pauta dietètica. 

Un dels objectius dels menjars per a diabètics a domicili de PEPETA VILARÓ és regular els nivells de sucre en sang i alhora mantenir un bon estat nutricional, evitant o retardant l’aparició de complicacions associades a la malaltia. Per optimitzar el control metabòlic i reduir les complicacions metabòliques, la dieta ha de ser personalitzada, pactada, variada i satisfactòria per a la persona.

Si esteu interessats en les propostes dels menús setmanals per a diabètics a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.