INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER DIETES: SENSE SAL

MENÚS TERAPÈUTICS SENSE SAL A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària sense sal afegida està indicada per a pacients que presenten hipertensió arterial, insuficiència renal i/o insuficiència cardíaca i/o pacients amb alteracions hidroelectrolítiques. També es coneix com a dieta sense sal, dieta baixa en sal, dieta pobre en sal, dieta hiposòdica, dieta asòdica.

Icona hipertensió

Com pot el sodi impactar la nostra salut?

Médico tomando la tensión a un paciente en primer plano

El sodi augmenta l’aigua als vasos sanguinis, generant més flux sanguini i, al seu torn, augmenta la pressió arterial. Per tant, com més sodi hi hagi al cos, més gran és el risc de tenir la pressió arterial alta. L’excés de sodi pot provocar hipertensió i danys renals, i fins i tot atacs de cor i altres formes de malalties cardiovasculars.

Una ingesta més baixa de sodi pot reduir el risc de patir malalties del cor i ictus.

Alguns aliments rics en sodi son la fruita seca salada, el formatge normal i el processat, les verdures en conserva, les pizzes i les carns fumades, curades, salades o enllaunades.

 

Es pot reduir la quantitat de sodi de la dieta menjant més àpats casolans, comprant productes sense sal o amb sal reduïda i condimentant els aliments amb diferents espècies i herbes aromàtiques en comptes de sal.

Detalle de plato de pescado blanco con brocili

Com és un menú sense sal afegida?

Els menús setmanals de dieta sense sal a domicili de Pepeta Vilaró, introdueixen una modificació de la dieta estàndard consistent a suprimir la sal afegida en totes les preparacions i coccions d’aliments, a més d’excloure els aliments amb un alt contingut amb sal, aliments processats i salses que continguin sal. En el seu lloc s’utilitzen espècies i herbes aromàtiques.

Si esteu interessats en els menús terapèutics sense sal a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.