INICI > SOBRE NOSALTRES:LA NOSTRA HISTÒRIA

LA NOSTRA HISTÒRIA

Des de Pepeta Baucells i Rosa Vilaró al dia d’avui.

El que va començar amb les nostres àvies, Pepeta Baucells i Rosa Vilaró, dues grans cuidadores i grans cuineres, ha esdevingut la història de Pepeta Vilaró, una gran família on pares, mares, germans, germanes amistats i persones compromeses convergeixen amb una sola intenció que és fer accessible la salut i el benestar a les persones que estimem a través dels aliments que mengem.

 

A Pepeta Vilaró volem mantenir el llegat de les nostres àvies, i per això dissenyem menús de benestar general i terapèutics que us fem arribar al vostre domicili amb l’objectiu de fer la vida més fàcil a les persones que més ho necessiten. Oferim una manera personalitzada d’accedir a menús nutritius amb un grau d’atenció individualitzada a l’hora de gestionar l’entrega, recollir els envasos reutilitzables i regenerar els menús que entreguem refrigerats.

 

Ens agrada el que fem perquè sabem que som part de la solució a les diferents problemàtiques relacionades amb l’alimentació, principalment les de la gent gran, ja sigui a l’hora de planificar, comprar, cuinar, netejar, i en general, alimentar-se de manera saludable.

Pepeta Baussells Rosa Vilaró juntes posant per la foto

Cuinem cada àpat amb l’objectiu de complir amb la nostra missió, cuidant els altres com si fossin part de la nostra pròpia família. Més que un servei d’entrega d’àpats a domicili, els nostres plans nutricionals ofereixen una dieta adaptada a les necessitats i gustos de cada persona, sigui tant per mantenir la salut i el benestar, com per a la millora de certes patologies. Amb la recepta adequada, podem impactar molt notablement en la vida de les persones!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.