INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS PER AL BENESTAR GENERAL

MENÚS PER AL BENESTAR GENERAL A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària és equilibrada, variada i saludable i està indicada per a persones que no tenen cap restricció pel que fa a nutrients, aliments o procediments culinaris. També es coneix com a dieta normal, dieta general, dieta lliure, dieta sense restriccions.

Icona benestar general

Per mantenir una bona salut i evitar patologies és important menjar àpats ben equilibrats que us aportin els nutrients, vitamines i minerals que el vostre cos necessita. Fins i tot els més petits canvis en els vostres hàbits alimentaris i activitat física poden marcar la gran diferència entre mantenir-se sa o emmalaltir.

 

Els menús setmanals saludables a domicili de PEPETA VILARÓ estan dissenyats perquè us aportin la quantitat de nutrients necessaris per gaudir d’una bona alimentació. Per a les persones que no necessiten dietes específiques, però que volen cuidar la seva salut amb una alimentació sana i equilibrada sense complicacions a l’hora de cuinar, el nostre menjar saludable a domicili és el que més recomanable. 

 

Sovint resulta més difícil l’eliminació de determinats àpats, ingredients o maneres de cocció que no pas la incorporació de nous hàbits alimentaris com ara la ingesta de més verdures i hortalisses així com greixos saludables, proposta que PEPETA VILARÓ us porta fins a la nevera de casa vostra.  

Per atendre les vostres necessitats nutricionals PEPETA VILARÓ us ofereix menús saludables a domicili tant per a la gent gran com per a persones amb mobilitat reduïda que us aporten benestar general i nodreixen i enforteixen el vostre cos.

Plat de salmó amb llit de patates i mongetes tedres i tomàquest

Menjar saludable a domicili per millorar el vostre benestar diari

Menjar bé no sempre significa fer canvis dramàtics en els vostres hàbits alimentaris. Pot ser tan senzill com incorporar més aliments rics en nutrients a la vostra dieta, com ara afegir més verdures i greixos saludables als vostres àpats i deixar de banda el consum de cereals i sucres refinats.

Què és un àpat de benestar general?

Les diferents opcions dels menús de Benestar General de PEPETA VILARÓ inclouen proteïna, hidrats de carboni i verdura, i oscil·len entre 400 i 700 calories per àpat. Tria la combinació que més t’agradi.

Varies safates individuals de menjar

Si esteu interessats en els menús per al Benestar General a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.