INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER PATOLOGIES: CÀNCER

MENÚS TERAPÈUTICS PER A PERSONES AMB CÀNCER A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària està indicada per a pacients amb càncer.

Icona càncer

Les cèl·lules del cos són la unitat més bàsica de vida. S’agrupen i formen els teixits que, al seu torn, constitueixen els òrgans del cos com ara els pulmons, el fetge, etc.

Normalment les cèl·lules creixen i es divideixen per formar noves cèl·lules que el cos necessita. Quan envelleixen i moren són reemplaçades per les noves. A vegades aquest cicle es pot alterar: les cèl·lules no moren quan ho haurien de fer i alhora en van creant de noves, de manera que el cos disposa d’un excés de cèl·lules que no necessita. Aquestes cèl·lules poden formar una massa o un teixit que es denomina tumor.

Els tumors poden ser benignes o malignes:

 

      • Tumors benignes: no són càncer. Les seves cèl·lules no envaeixen altres parts del cos, generalment es poden treure i no solen tornar a aparèixer.
      • Tumors malignes: sí que són càncer. Les cèl·lules d’aquests tumors poden envair teixits propers o bé disseminar-se per altres parts del cos. El fet de disseminar-se des d’una part del cos a una altra s’anomena metàstasi.

 

Quan a nosaltres o a un ésser estimat ens diagnostiquen amb càncer, l’últim que ens ve al cap és pensar en què ens hem de preparar per sopar. Per a aquelles persones que estan sotmeses a tractaments contra el càncer, la perspectiva d’haver de cuinar els àpats pot semblar descoratjador, sobretot quan la malaltia i el seu tractament afecten la seva gana. Però una bona alimentació és vital per a les persones amb càncer, ja que menjar bé abans i després del tractament pot ajudar a sentir-se millor i mantenir o augmentar la força.

És per això que PEPETA VILARÓ ofereix menús setmanals per a persones amb càncer a domicili dissenyades específicament per satisfer les necessitats nutricionals d’aquestes persones.

Per a més informació, podeu consultar la web de la Fundació Alicia:

Si esteu interessats en els menús terapèutics per combatre el càncer a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.