INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER PATOLOGIES: INSUFICIÈNCIA RENAL

MENÚS TERAPÈUTICS PER A LA INSUFICIÈNCIA RENAL A DOMICILI

Aquesta pauta alimentària està indicada per a persones que presenten malaltia renal aguda, malaltia renal crònica sotmesos a tractament conservador, persones amb malaltia renal crònica sotmesos a teràpia renal substitutiva i/o amb patologies que provoquen un augment de potassi a la sang. També es coneix com a dieta renal, dieta baixa en potassi, dieta sense potassi, dieta per a diàlisi.

Icona insuficiència renal

A Catalunya, la malaltia renal crònica (ERC) afecta un 15% de la població i fins a un 35% de les persones de més de 70 anys, amb una corba ascendent des de fa uns anys.  

 

Aquesta malaltia apareix quan els ronyons perden lentament la seva capacitat de treball i no poden eliminar les toxines del cos. Quan la malaltia evoluciona pot transformar-se en crònica i es corre el risc que el dany acumulat al ronyó sigui irreversible. L’acumulació de residus a la sang que això provoca, pot causar greus problemes de salut, com ara pressió arterial alta, anèmia, ossos febles i problemes neurològics. La malaltia renal també augmenta el risc de patir malalties del cor i dels vasos sanguinis.

 

No hi ha cura per a la malaltia renal crònica, però amb una detecció precoç, es pot tractar per evitar que empitjori. Pel tractament i la prevenció de la malaltia renal crònica es recomana seguir una dieta especial, amb requisits específics sobre la ingesta diària de proteïnes, potassi, fòsfor i sodi.

PEPETA VILARÓ reconeix els reptes per a les persones amb malaltia renal i ha desenvolupat opcions de menús setmanals per a la insuficiència renal a domicili amb àpats totalment dissenyats en funció de les recomanacions dietètiques associades a la vostra etapa particular de la malaltia renal. Un dels objectius dels menús per a la insuficiència renal a domicili de Pepeta Vilaró és afavorir el control de la malaltia renal aguda o crònica. Aquesta dieta ha d’estar supervisada i aprovada pels professionals de la salut.

Si esteu interessats en els menús per a la insuficiència renal aguda o crònica a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.