INICI > CONTACTE

CONTACTA AMB NOSALTRES

Dona gran vista pel darrera trucant per telèfon

PEPETA VILARÓ SL
C/ Major, 35 1r
08551 Tona (Barcelona)

REGISTRE SANITARI
RGSEAA_26.022913B

931 31 71 81

Menús per viure millor.

SEGUEIX-NOS

Acceder a Facebook Acceder a YouTube Acceder a Instagram Acceder a Twitter Acceder a Instagram

Si desitgeu rebre més informació sobre el nostre servei de menús adaptats a domicili, per poder gaudir d’una millor qualitat de vida, mantenir la independència i allargar l’estada a casa, ens podeu contactar a través del formulari següent, trucada telefònica, whatsapp o xarxes socials.

IMPORTANT!

Si la vostra consulta està relacionada amb la contractació dels nostres serveis, ens ajudarà molt que ompliu el formulari que us arribarà per correu electrònic un cop enviat aquest missatge de contacte. La informació que hi entreu ens ajudarà a oferir-vos una proposta més acurada. Gràcies!   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Pepeta Vilaró, SL amb NIF B67120535 i domicili social situat al C/ Major, 35, 1 08551-Tona (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Pepeta Vilaró, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

  Pepeta Vilaró, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Pepeta Vilaró, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@pepeta.cat.

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@pepetavilaro.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Obre el Whatsapp
  Diguen's que necessites
  Contacta per Whatsapp
  Hola!
  Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.