INICI > SOBRE NOSALTRES:TREBALLA AMB NOSALTRES

TREBALLA AMB NOSALTRES

Amb el nostres col·laboradors formem una gran família, treballem junts per assolir un objectiu comú: ajudar a alimentar i nodrir a qui més ho necessita. Sense totes i cadascuna de les persones fent la seva feina, els nostres usuaris no podrien gaudir del servei que oferim. Tractem tothom implicat en aquest gran projecte amb la màxima cura, respecte i compassió, doncs els considerem una extensió de la nostra pròpia família.

INSCRIU-TE

OFERTES LABORALS ACTIVES

COL·LABORACIONS

TREBALLA AJUDANT A QUI MÉS HO NECESSITA

La nostra missió és cuidar la salut física i emocional de la gent gran, persones dependents, amb mobilitat reduïda i/o diversitat funcional, amb o sense patologies associades, per mitjà d’un servei de menús de benestar general i terapèutics a domicili adaptats a les seves necessitats, perquè puguin gaudir d’una millor qualitat de vida, mantenir la independència i allargar l’estada a casa.

ELS NOSTRES VALORS

ORIENTACIÓ A LES PERSONES

Valorem les necessitats nutricionals de cada usuari i li oferim menús de benestar general o terapèutics adaptant-nos als seus gustos.

QUALITAT NUTRICIONAL

Oferim un sistema d’escalfament patentat que permet regenerar els àpats a 65 °C, mantenint tots els seus nutrients i oligoelements.

COMPROMÍS I RESPONSABILITAT SOCIAL

Afavorim la contractació de persones amb risc d’exclusió laboral, treballant amb el propòsit de millorar la vida de persones grans i/o dependents.

CONFIANÇA I TRANQUIL·LITAT

Les “Pepetes” són el pilar bàsic del nostre servei, estableixen un vincle de confiança amb els usuaris, els aporten tranquil·litat, i fan un seguiment a cada entrega cosa el que permet informar de manera continuada a familiars i persones a càrrec.

COMODITAT I SEGURETAT

Alleugerim les càrregues i minimitzem els riscos relacionats amb l’alimentació diària, com ara la planificació, la compra i l’elaboració dels àpats. Els nostres envasos reutilitzables i el sistema de regeneració dels aliments, permet escalfar i menjar directament sense necessitat d’emplatar, minimitzant els accidents domèstics.

SOSTENIBILITAT

Servim els àpats en envasos reutilitzables, el que ens permet estalviar molts materials que reverteix en la salut del planeta.

OFERTES LABORALS ACTIVES

OFERTA LABORAL 1:
No hi ha cap oferta disponible…

OFERTA LABORAL 2:
No hi ha cap oferta disponible…

OFERTA LABORAL 3:
No hi ha cap oferta disponible…

OFERTA LABORAL 4:
No hi ha cap oferta disponible…

INSCRIU-TE   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Pepeta Vilaró, SL amb NIF B67120535 i domicili social situat al C/ Major, 16 08551-Tona (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Pepeta Vilaró, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  Pepeta Vilaró, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Pepeta Vilaró, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@pepeta.cat.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@pepetavilaro.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Obre el Whatsapp
  Diguen's que necessites
  Contacta per Whatsapp
  Hola!
  Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.