COM FUNCIONA

El servei de PEPETA VILARÓ és molt senzill. A PEPETA VILARÓ ens adaptem a les vostres necessitats.

SOCIAL

Podeu contractar directament el nostre servei de llarga durada o de forma puntual, sigui per oferir els àpats al vostre menjador social, al domicili dels vostres usuaris o de forma puntual en festes assenyalades (dia internacional de la gent gran, de les persones amb diversitat funcional, festes majors o diades locals…). Us podem entregar els menús tant en safates individuals com de mida Gastronorm, i si us interessa, us podem facilitar també un sistema de regeneració adaptat a cadascuna d’aquestes dues mides.

 

A més de la contractació directa, també podeu recomanar PEPETA VILARÓ a aquelles persones del vostre àmbit geogràfic que més ho necessitin: gent gran, dependència, diversitat funcional, necessitats puntuals…De manera que ens contractin el servei directament, i els puguem atendre de forma personal i individualitzada. Els oferirem un pla nutricional adaptat a les seves circumstancies de salut, evitarem la malnutrició, i afavorirem la tranquil·litat tant dels mateixos usuaris, com dels seus familiars o persones de referència. També el vostre servei se’n veurà beneficiat, ja que dins del vostre àmbit d’actuació donareu cobertura a unes necessitats que en moltes ocasions existeixen però es mantenen invisibilitzades.

SALUT

Podeu contractar directament el nostre servei de llarga durada o de forma puntual, sigui per oferir els àpats a les vostres instal·lacions com al domicili dels vostres usuaris. Us podem entregar els menús tant en safates individuals com de mida Gastronorm, i si us interessa, us podem facilitar també un sistema de regeneració adaptat a cadascuna d’aquestes dues mides.

 

A més de la contractació directa, també podeu recomanar PEPETA VILARÓ a aquelles persones que més ho necessitin: gent gran, dependència, diversitat funcional, altes hospitalàries…De manera que ens contractin el servei directament, i els puguem atendre de forma personal i individualitzada. Els oferirem un pla nutricional adaptat a les seves circumstancies de salut, evitarem la malnutrició, i afavorirem la tranquil·litat tant dels mateixos usuaris, com dels seus familiars o persones de referència. També el vostre servei se’n veurà beneficiat, ja que dins del vostre àmbit d’actuació donareu cobertura a unes necessitats que en moltes ocasions existeixen però es mantenen invisibilitzades.

COL·LECTIUS

Podeu contractar directament el nostre servei de llarga durada o de forma puntual, sigui per oferir els àpats al vostre menjador o bé de forma puntual per a grups en festes assenyalades (dia internacional de la gent gran, de les persones amb diversitat funcional, festes majors o diades locals…). Us podem entregar els menús tant en safates individuals com de mida Gastronorm, i si us interessa, us podem facilitar també un sistema de regeneració adaptat a cadascuna d’aquestes dues mides.

 

A més de la contractació directa, també podeu recomanar PEPETA VILARÓ a aquelles persones del vostre àmbit geogràfic que més ho necessitin, com ara usuaris del servei de dinars de dilluns a divendres del vostre menjador, que necessitin també els sopars o dinars i sopars els dies festius i caps de setmana. De manera que ens contractin el servei directament, i els puguem atendre de forma personal i individualitzada. Els oferirem un pla nutricional adaptat a les seves circumstancies de salut, evitarem la malnutrició, i afavorirem la tranquil·litat tant dels mateixos usuaris, com dels seus familiars o persones de referència. També el vostre servei se’n veurà beneficiat, ja que dins del vostre àmbit d’actuació donareu cobertura a unes necessitats que en moltes ocasions existeixen però es mantenen invisibilitzades.

FAQs

Totes les preguntes tenen una resposta aquí.

Puc provar el servei uns dies?

Sí, recomanem una prova de 10 dies per tal de tenir una valoració més general del servei.

S’ha de contractar el servei un mínim de dies?

Hi ha un mínim de dos dies consecutius per setmana amb l’opció de dinar o dinar i sopar.

Quins dies es fa el repartiment dels àpats?

Tres dies setmanals de 8:30 a 14:00, segons la població s’assigna la ruta A) o B) de la següent manera: A) dilluns, dimecres i divendres B) dimarts, dijous i dissabte.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.