INICI > EL NOSTRE SERVEI > MENÚS TERAPÈUTICS PER DIETES: TEXTURA TRITURADA

MENÚS TERAPÈUTICS AMB TEXTURA TRITURADA A DOMICILI

Aquests menús estan recomanats per a pacients amb dificultat de masticació i/o deglució que presenten o no disfàgia. També es coneixen com a dieta turmix, dieta tx.

Icona disfàgia

Com son els menús de menjars triturats a domicili?

 

El menjar amb textura triturada a domicili no és cap dieta en si mateixa, sinó que es refereix a la forma en què es presenten els aliments, però no afecta a la seva composició nutricional. És a dir, es tracta del fet que la textura d’una dieta consisteix en aliments triturats. Conté líquids, aliments triturats i sòlids que s’estoven o esmicolen amb facilitat dins els líquids (galetes, magdalenes) o sòlids de mida petita (pasta petita) i de consistència similar a la que quedaria després d’una masticació. 

 

Totes les dietes, tant les bàsiques com les terapèutiques, s’han de poder oferir en diferents textures per afavorir que l’usuari s’alimenti i es nodreixi de forma segura i eficaç. 

 

Els menús de dieta triturada a domicili de PEPETA VILARÓ estan composats d’aliments suaus per a aquelles persones que tenen dificultats per mastegar i/o empassar. Els aliments tenen el mateix gust que els dels àpats en els que es basen, però la consistència és diferent. L’objectiu d’aquesta dieta és assegurar l’eficàcia en la ingesta del pacient.

Si esteu interessats en els menús terapèutics amb textura triturada a domicili de PEPETA VILARÓ, contacta amb nosaltres per a obtenir més informació.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.