COM FUNCIONA

El servei de PEPETA VILARÓ és molt senzill. T’expliquem com funciona en només 4 passos.

Manos senñora mayor con el telefono

1-Contracta’ns i elaborarem el teu pla nutricional personalitzat

A PEPETA VILARÓ oferim un servei de proximitat per estar sempre al teu costat. Ens agrada conèixer personalment els nostres clients, per això, abans de començar el servei, et farem una visita per dissenyar el pla nutricional que més s’adapti a les teves condicions de salut i gustos personals.

Mans cuiner afegint oli a la paella

2-Cuinem per la teva salut i el teu benestar

Una vegada establert el teu pla de menús setmanals, saludables i adaptats a les teves necessitats, els nostres xefs professionals cuinaran cada plat amb molta cura, utilitzant ingredients de proximitat i seguint les indicacions de la Fundació Alícia, institució de referència a Catalunya, amb qui tenim signat un acord d’assessorament dietètic i nutricional.

3-Et portem els menús fins a la nevera

A cada persona usuària del nostre servei li assignem una PEPETA, que serà la persona encarregada de portar els menús a casa tres cops per setmana, els dipositarà a la nevera, recollirà els envasos de serveis anteriors, i deixarà a punt el regenerador per escalfar els plats de l’àpat següent. A més, dedicarà una estona a parlar amb la persona usuària del nostre servei, per detectar necessitats amagades i contactar amb el seu familiar o persona de referència si fos necessari.

Mujer mayor sentada en la mesa a punto de comer

4-Escalfa i gaudeix amb tota llibertat!

Amb els menús degudament identificats a la nevera, tu tries l’hora d’escalfar i gaudir ! Amb el nostre regenerador de baix consum, tindràs a punt un àpat sencer a l’hora que vulguis, sense manipulacions a la cuina. Els plats es mantindran calents durant hores, a una temperatura màxima de 65º, sense perdre les seves propietats nutricionals ni oligoelements, i mentrestant, et podràs dedicar a les teves activitats preferides.

FAQs

Totes les preguntes tenen una resposta aquí.

Puc provar el servei uns dies?

Sí, recomanem una prova de 10 dies per tal de tenir una valoració més general del servei.

S’ha de contractar el servei un mínim de dies?

Hi ha un mínim de dos dies consecutius per setmana amb l’opció de dinar o dinar i sopar.

Quins dies es fa el repartiment dels àpats?

Tres dies setmanals de 8:30 a 14:00, segons la població s’assigna la ruta A) o B) de la següent manera: A) dilluns, dimecres i divendres B) dimarts, dijous i dissabte.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.