INICI > SOBRE NOSALTRES:COL·LABORACIONS

COL·LABORACIONS

Avui dia, les aliances estratègiques son més necessàries que mai per sobreviure en un entorn canviant i incert com l’actual. Mitjançant acords, les organitzacions s’enforteixen mútuament, en compartir sinèrgies que els ajudaran a aconseguir els objectius que s’hagin marcat.

 

A PEPETA VILARÓ estem oberts a establir aliances amb persones, entitats, organitzacions o empreses que ens permetin arribar més lluny. Més lluny geogràficament i també amb nous clients i usuaris dins del territori on treballem, facilitant l’accés al nostre servei a través de nous canals de distribució, col·laborant amb persones del territori que coneixen bé les necessitats socials del seu entorn.

Cinco manos unidas en el centro de la imagen

LES NOSTRES COL·LABORACIONS

Logo Casa Tió
Logo Adfocet
Logo Fundació Alícia
Logo Uniq Meals
Logo Cooperativa +65
Logo Areté

BENESTAR SOCIAL

Logo Ajuntament Avinyó
Logo Ajuntament de Centelles
Logo Ajuntament de Gurb
Logo Ajuntament de les Masies de Voltregà
Logo Ajuntament de Moià
Logo Ajuntament Santa Eugènia de Berga
Ajuntament de Manlleu
Logo Ajuntament de Vic
Logo Càrites Diocesana de Vic
Logo Fundació l'Esguard
Logo Mancomunitat La Plana
Fundació Santa Maria de Comabella

SALUT

Logo Consorci Hospitalari de Vic
Logo Osonament
Logo ABS Centelles
Logo EAP Vic

SAD –  SERVEIS D’ASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA

Logo FADO
Logo Qida
Logo SACOM

ASSOCIATS

Logo Alterna't
Logo ACRA Associació Catalana de Recursos Assitencials
Logo Osonateca
Logo PIMEC Micro petita i mitjana empresa de Catalunya
Logo Mans que cuiden
Logo Consell Empresarial d'Osona
Logo Cambra de Comerç de Barcelona

COL·LABORAR AMB PEPETA VILARÓ
US PERMETRÀ

L’entrada a nous mercats i negocis que poden complementar la vostra oferta actual.

Adquirir coneixements sobre aspectes que no hagueu desenvolupat prèviament, com ara noves tecnologies.

Donar un nou valor a la vostra marca i millorar la seva imatge.

Ampliar la vostra cartera de clients i usuaris.

Reduir costos i augmentar els beneficis socials del vostre entorn.

Augmentar el nivell de satisfacció dels vostres clients i usuaris.

Millorar la capacitat per mantenir-se al mercat.

El treball en equip, l’intercanvi d’idees i experiències, la cerca d’objectius comuns i la promoció conjunta, forma part de la nostra filosofia. T’hi apuntes?

   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Pepeta Vilaró, SL amb NIF B67120535 i domicili social situat al C/ Major, 16 08551-Tona (Barcelona), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Pepeta Vilaró, SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  Pepeta Vilaró, SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Pepeta Vilaró, SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@pepeta.cat.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@pepetavilaro.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

  Obre el Whatsapp
  Diguen's que necessites
  Contacta per Whatsapp
  Hola!
  Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.