INICI > CONDICIONS GENERALS

CONDICIONS GENERALS

Benvingut a PEPETA VILARÓ. Aquesta pàgina (juntament amb els documents als que es fa referència en ella) l’informa dels termes (les “Condicions”) que s’apliquen quan vostè sol·licita qualsevol article del menú (els “Productes”) de la nostre web www.pepetavilaro.cat o de les aplicacions mòbils i serveis relacionats (cada un dels quals es denomina una “Aplicació”).

 

Per favor, llegeixi aquestes Condicions amb cura abans de demanar qualsevol Producte de la nostra Aplicació. Si té alguna pregunta relacionada amb aquestes Condicions, posi’s en contacte amb info@pepetavilaro.cat abans de fer una comanda. Si vostè és un consumidor, té certs drets quan demana Productes fent servir la nostra Aplicació. Pot trobar més informació sobre aquests drets a:

 

http://www.aecosan.msssi.gob.es/AECOSAN/web/para_el_consumidor/seccion/dret_consumidor.htm

 

Els drets no es veuen afectats per aquestes Condicions, que s’apliquen addicionalment i no els substitueixen. Al configurar la seva compte de PEPETA VILARÓ, vostè confirma que accepta aquestes Condicions.

 

1. Informació sobre Nosaltres

www.pepetavilaro.cat és administrada per PEPETA VILARÓ, SL, una empresa constituïda a Espanya, amb domicili social al carrer Major 16 (08551) Tona i CIF B67120535. Els termes “nosaltres” o “PEPETA VILARÓ” en aquestes Condicions es refereixen a PEPETA VILARÓ, SL.

 

2. Finalitat

La finalitat del nostre Servei és proporcionar-li un Servei senzill i còmode, posant a la seva disposició el menú de la seva elecció i possibilitant que ens demani els Menjars que desitgi. PEPETA VILARÓ comercialitza Menjars, conclou Comandes i li entrega a vostè els Menjars.

 

3. El seu Compte

Abans de poder realitzar comandes de Productes utilitzant la nostra Aplicació, ha d’obrir un compte de PEPETA VILARÓ. Al obrir un compte, pot crear una contrasenya o un altre mètode d’accés segur, i també pot tenir que proporcionar les dades de la seva tarja de crèdit. Ha de mantenir en secret qualsevol contrasenya que generi, o qualsevol altre mètode d’inici de sessió segur, i impedir que d’altres persones accedeixin al seu compte de correu electrònic o telèfon mòbil. Si una altra persona utilitza aquests mètodes per accedir al seu compte, vostè serà responsable de pagar per qualsevol Producte sol·licitat i no ens farem responsables de qualsevol altre pèrdua que sofreixi, a menys que la persona que utilitzi la seva contrasenya la hagi obtingut perquè nosaltres no la haguem mantingut segura.

 

Vostè pot tancar el seu compte en qualsevol moment sol·licitant en la secció del seu compte de la nostra web o posant-se en contacte amb nosaltres utilitzant les dades de contacte anteriors. Podem suspendre l’accés al seu compte, o tancar-lo permanentment, si creiem que el seu compte ha estat utilitzat per una altra persona. També podem tancar el seu compte si, en la nostra opinió, vostè està fent un mal ús del nostre Servei (per exemple, al sol·licitar reemborsaments o crèdits als que no considerem que tingui dret, al presentar queixes repetides i no raonables, al maltractar al nostre personal o a qualsevol altre motiu raonable). Si tanquem el seu compte permanentment, li reemborsarem qualsevol crèdit que quedi i hagi obtingut vàlidament del nostre equip d’atenció al client o de la Aplicació després de qualsevol problema, aplicant un crèdit a la seva tarja de crèdit registrada, o, si això no és possible per qualsevol raó, mitjançant una transferència bancaria utilitzant les seves dades bancàries (sempre i quan vostè nos les hagi proporcionat).

 

4. Disponibilitat del Servei

El Servei té una àrea de entrega prescrita. Aquesta àrea de entrega pot canviar en qualsevol moment degut a factors com el clima o la demanda de nostre Servei. Això és així per garantir que els Productes arribin a casa seva de la millor manera possible. Així mateix, l’horari de funcionament pot variar i serà degudament comunicat abans de qualsevol compra. Si vostè tracta de realitzar una comanda a una direcció d’entrega fora de l’àrea d’entrega o de les hores de operació, o si la Aplicació no està disponible per qualsevol raó, li notificarem que la comanda no serà possible abans de confirmar-li la comanda.

 

5. Comandes

Quan vostè faci una comanda mitjançant la nostra Aplicació, haurà de ser acceptada per nosaltres abans de ser confirmada. Li enviarem una notificació si la seva comanda ha estat acceptada (el “Avís de Confirmació”). El contracte pel subministeo de qualsevol Producte que vostè hagi encomanat entra en vigor quan enviem l’Avís de Confirmació. Vostè es responsable de pagar tots els Productes encomanats utilitzant el seu compte, així com les despeses de enviament associades, i de complir amb aquestes Condicions, inclús si vostè ha encomanat el Producte per una altra persona. Tots els Productes estan subjectes a disponibilitat. Remarcar que en la elaboració de la comanda es poden utilitzar eventualment nous o d’altres al·lèrgens. Per favor, posi’s en contacte amb nosaltres abans de fer la seva comanda si té una al·lèrgia per obtenir informació addicional. PEPETA VILARÓ no pot garantir a priori que ningun dels Productes venuts estigui lliure d’al·lèrgens i és per això que es requereix confirmació expressa.

 

6. Entrega

Quan realitzi una comanda, tindrà la opció de rebre-la com una Entrega a la major brevetat possible o com una Entrega programada. En el cas d’una Entrega a la major brevetat possible, l’informarem del termini de entrega estimat del seu Producte abans de realitzar la comanda, però intentarem entregar-la el més aviat possible; per tant, ha d’estar disponible per acceptar la entrega a partir del moment en que realitzi la comanda. Per una Entrega programada, li direm la hora a la que s’espera que s’entregui el Producte; vostè tindrà que estar disponible per acceptar la entrega durant deu minuts abans i deu minuts després d’aquella hora.

 

Desafortunadament, tot i que hi posem el millor de nosaltres mateixos, les coses no sempre van segons el planificat i factors com el trànsit i les Condicions climàtiques poden impedir-nos entregar el seu Producte a temps. Si la seva comanda es retarda més de 15 minuts i no li haguéssim notificat el retràs donant-li la opció de cancel·lar la seva comanda, ens posarem en contacte amb vostè per acordar una solució satisfactòria, a menys que vostè hagi causat el retràs (per exemple, perquè ens hagi donat una direcció incorrecta o no ens hagi rebut).

 

Intentarem realitzar la Entrega en la direcció que vostè ens proporcioni quan realitzi la seva comanda. Si necessita canviar la direcció de entrega després d’haver realitzat la seva comanda, és possible que puguem canviar a una direcció alternativa que estigui registrada en el seu compte si ens avisa abans de que el repartidor hagi acceptat la comanda i la nova direcció estigui dins de la mateixa zona que la direcció en que va demanar originalment el seu Producte. Si no podem canviar la direcció de entrega, vostè té la opció de cancel·lar la comanda, però si la preparació del menjar ha començat, se li cobrarà el preu total del Producte, i si el repartidor ha acceptat la comanda també se li cobraran els despeses d’entrega.

 

Se li cobrarà pel Producte i per la entrega en el cas d’una entrega fallida si vostè n’ha estat el causant per qualsevol raó, entre les que s’inclouen (sense limitació):

 

Vostè no ens va poder rebre, no va agafar el telèfon quan el repartidor es va posar en contacte amb vostè utilitzant la informació de contacte que vostè ens havia proporcionat i/o vostè va agafar el telèfon, però després no va recollir la comanda dins d’un termini raonable de tiempo i el repartidor no va poder trobar un lloc segur per deixar el menjar.

 

El repartidor es nega a entregar-li el Producte d’acord amb la secció 8 (Alcohol).

 

7. Els seus drets si hi ha algun problema amb els seus productes

Vostè té dret a rebre Productes que compleixin amb la seva descripció, que siguin de qualitat satisfactòria i que compleixin amb qualsevol requisit específic que vostè ens indiqui (i que nosaltres acceptem) abans de realitzar la seva comanda. Si vostè creu que els Productes que li han estat entregats no compleixen amb aquests requisits, per favor faci’ns-ho saber. Podem sol·licitar una fotografia que mostri el problema si és quelcom que es pot apreciar inspeccionant els Productes. Li proporcionarem un reemborsament o crèdit en compte amb respecte a la part afectada del Producte o amb respecte a tota la comanda, si la comanda ha estat afectada totalment, a menys que tinguem motius raonables per creure que el problema es va originar després de la entrega.

 

Abans de gestionar el seu reemborsament o crèdit en compte, podem tenir en compte factors rellevants com els detalls de la comanda, incloent el seu historial de compte, les circumstàncies de la entrega i la informació que nos proporciona el repartidor.

 

8. Alcohol

Les begudes alcohòliques només poden vendre’s i entregar-se a persones majors de 18 anys. Al fer una comanda d’alcohol, vostè confirma que té almenys 18 anys. PEPETA VILARÓ aplica la política de verificació d’edat Challenge 25, en virtut de la qual, el repartidor demanarà als clients que semblin menors de 25 anys que presentin una identificació vàlida amb fotografia que demostri que té 18 anys o més. El repartidor pot negar-se a entregar alcohol a qualsevol persona que no sembli tenir 25 anys, a menys que aquesta pugui proporcionar una identificació vàlida amb fotografia que mostri que té 18 anys o més. El repartidor també pot negar-se a entregar alcohol a qualsevol persona que estigui, o sembli estar, sota la influència d’alcohol o drogues. En aquests casos, no obstant, se li cobrarà per la beguda en qüestió i per les despeses de entrega.

 

9. Cancel·lació

Vostè pot cancel·lar una comanda sense càrrec en qualsevol moment abans de que s’hagi començat a preparar la comanda (una “Comanda Iniciada”). Si desitja cancel·lar una comanda abans de que es converteixi en una comanda Iniciada, posi’s en contacte amb nosaltres immediatament, a través de la nostra Aplicació. Si es confirma que la comanda no era una comanda Iniciada, li reemborsarem el seu pagament (excloent qualsevol descompte o Val que s’hagi aplicat a la comanda – veure [Condicions de Crèdit] per a més informació). Si cancel·la una comanda després de que es converteixi en una comanda Iniciada, se li cobrarà el preu complet dels Productes, i si el repartidor ha acceptat la comanda, també se li cobraran els despeses de entrega.

 

PEPETA VILARÓ pot notificar-li que una comanda ha estat cancel·lada en qualsevol moment. No se li cobraran les comandes cancel·lades per nosaltres i li reemborsarem qualsevol pagament ja realitzat utilitzant el mateix mètode que utilitzi per pagar la seva comanda. També podem aplicar crèdit al seu compte per compensar-li les molèsties ocasionades.

 

10. Preus, Pagament i Ofertes

Els preus inclouen el IVA. Vostè confirma que utilitza el nostre Servei per ús personal, no comercial, a menys que ens sol·liciti factura. PEPETA VILARÓ pot establir preus dinàmics, el que significa que els preus dels Productes i la entrega puguin canviar mentre vostè estigui navegant. Els preus també poden canviar en qualsevol moment a discreció. Ens reservem el dret a aplicar un Càrrec per Servei, subjecte a canvis, per la prestació dels nostres Serveis. Li notificarem qualsevol Càrrec per Servei i impostos abans de la compra en la pàgina de pagament de la nostra Aplicació. Ningun canvi afectarà a les comandes confirmades existents, a menys que existeixi un error evident en els preus. Els canvis en els preus tampoc afectaran a les comandes en curs i que surtin a la seva cistella, sempre que completi la comanda en les 2 hores següents a la creació de la cistella. Si no conclou la comanda abans de 2 hores, els articles seran retirats de la seva cistella automàticament i s’aplicarà el canvi de preu. Si hi ha un error obvi en el preu, li notificarem tan aviat com puguem i vostè tindrà la opció de confirmar la comanda al preu original o cancel·lar-la sense càrrec i amb un reemborsament total de qualsevol quantitat ja pagada.

 

El preu total de la seva comanda s’indicarà en la pàgina de pagament de la nostra Aplicació, inclosos els preus dels Productes i Entrega i el Càrrec per Servei i impostos.

 

El pagament de tots els Productes i entregues es pot realitzar en la nostra Aplicació mitjançant tarja de crèdit o dèbit, o un altre mètode de pagament posat a disposició per PEPETA VILARÓ. Una vegada confirmada la seva comanda, la seva tarja de crèdit o dèbit serà autoritzada i el import total es marcarà pel seu pagament. El pagament es realitza directament a PEPETA VILARÓ. El pagament també es pot realitzar mitjançant l’ús de vals o crèdit del seu compte. El ús dels mateixos està subjecte a les [Condicions de Crèdit] de PEPETA VILARÓ.

 

En alguns casos, també pot realitzar el pagament en efectiu directament pagant al repartidor en el moment de la entrega. Quan sigui possible el pagament en efectiu, li ho indicarem a la nostra Aplicació abans de realitzar la seva comanda.

 

PEPETA VILARÓ a vegades publica ofertes especials a través de la nostra Aplicació. Aquestes són visibles quan vostè mira el menú. Aquestes ofertes són a discreció i a menys que els termes de la oferta estableixin un període fixe o mínim durant el qual una oferta estigui disponible, aquesta pot ser retirada en qualsevol moment, excepció feta que vostè ja hagi fet una comanda basada en la oferta i haguem enviat l’Avís de Confirmació.

 

11. Propines

Quan realitzi una comanda, tindrà la opció de realitzar un pagament discrecional d’una propina o gratificació a PEPETA VILARÓ a demés del preu de compra dels Productes de la seva comanda. El seu repartidor rebrà el 100% de qualsevol pagament discrecional que vostè vulgui fer.

 

12. La nostra responsabilitat per pèrdua o dany que vostè tingui

Som responsables davant vostè per qualsevol pèrdua o dany que sofreixi i que sigui un resultat previsible del nostre incompliment de aquestes Condicions o de no aplicar la cura raonable en relació amb el ús del nostre Servei. No ens fem responsables de ninguna pèrdua o dany que no sigui previsible. La pèrdua o dany es “previsible” si es obvi que va a succeir, o si vostè ens diu que podria succeir, per exemple, si ens informa, abans de realitzar una comanda, sobre circumstàncies particulars que podrien augmentar el risc de pèrdua o dany derivat del nostre incompliment d’aquestes Condicions.

 

No excloem ni limitem la nostra responsabilitat cap a vostè per pèrdues o danys quan sigui il·legal fer-ho. Això inclou qualsevol responsabilitat per mort o lesions personals causades pel nostre incompliment, o l’incompliment dels nostres treballadors, agents o subcontractistes, en el ús de cura raonable; per frau; per incompliment dels seus drets en relació amb els Productes, com es resumeix en el apartat 7 anterior; o per Productes defectuosos, d’acord amb el Real Decreto Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s’aprova el Text Refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries). Subjecte al paràgraf anterior, no ens fem responsables de ninguna pèrdua o dany que vostè sofreixi com resultat del seu propi incompliment d’aquestes Condicions, o com a resultat de qualsevol errada de hardware o software, exceptuant que l’errada sigui de la nostra Aplicació.

 

Res en aquests termes i Condicions ha d’entendre’s com constitutiu d’una relació d’agència entre PEPETA VILARÓ i vostè o com una autorització a PEPETA VILARÓ per subscriure compromisos en el seu nombre.

 

13. Protecció de Dades

Processem les seves dades personales d’acord amb la nostra Política de Privacitat que es troba accessible en tot moment en la nostra pàgina web.

 

14. Altres Termes

Si vostè o nosaltres tenim el dret de fer complir aquestes Condicions envers l’altra part, aquest dret no es perdrà encara que la persona que té el dret es retardi en el seu exercici, o renunciï al seu dret de fer complir aquestes Condicions en qualsevol moment. Si un tribunal o altra autoritat decideix que alguna part de aquestes Condicions es il·legal o ineficaç, la resta dels termes no es veuran afectats i romandran en vigor.

 

Es possible que canviem aquestes Condicions en algun moment. Si realitzem algun canvi que afecti als seus drets en relació amb el nostre Servei, li notificarem. Els canvis en les Condicions no afectaran a les comandes que hagi fet i respecte dels quals li haguem enviat el Avís de Confirmació. Les presents Condicions es regeixen per la legislació espanyola i vostè pot exercir accions legals en relació amb el nostre Servei davant dels Jutjats i Tribunals espanyols del seu domicili. La legislació de la Unió Europea ens exigeix que proporcionem aquest enllaç al portal de resolució de litigis en línia de la Unió Europea, però no participem en la resolució de litigis en el marc d’aquest procés.

TERMES D’ÚS DE PEPETA VILARÓ PEL LLOC WEB I APLICACIONS

Aquesta pàgina (junt amb els documents als que es fa referència en la mateixa) li indica el ús del nostre lloc web www.pepetavilaro.cat (el nostre “Lloc”) o de qualsevol Aplicació que posem a disposició a través d’una botiga d’aplicacions o de qualsevol altra manera (el nostre “Servei”), ja sigui com invitat o com usuari registrat. Llegeixi detingudament aquests termes d’ús abans de començar a utilitzar nostre Lloc o Servei. Al accedir al nostre Lloc o utilitzar el nostre Servei, Vostè indica que accepta aquests termes d’ús i que els accepta. Si no està de acord amb aquests termes d’ús, no accedeixi al nostre Lloc ni utilitzi el nostre Servei.

 

1. Informació sobre Nosaltres

www.pepetavilaro.cat es operat per PEPETA VILARÓ, SL, una empresa constituïda a Espanya, amb domicili social al carrer Major, 35, 1º, (08551) Tona i CIF B67120535. Els termes “nosaltres” o “PEPETA VILARÓ” en aquestes Condicions es refereixen a PEPETA VILARÓ, SL que es dedica a la elaboració i entrega a domicili de menjar preparat.

 

2. Accés al(s) nostre(s) Servei(s)

El accés al nostre Lloc i al nostre Servei es permet de forma temporal, i ens reservem el dret a retirar o rectificar el accés al nostre Lloc o al nostre Servei sense previ avís (veure més avall). No ens fem responsables si, per qualsevol raó, el nostre Lloc o el nostre Servei no estan disponibles en algun moment i durante algun període. Ocasionalment, es possible que restringim el accés a algunes partes del nostre Lloc o del nostre Servei, o bé a la totalitat del Lloc o del Servei, als usuaris que s’hagin registrat amb nosaltres. Vostè es responsable de mantenir confidencialment les seves dades de connexió i qualsevol activitat que es produeixi dins del seu compte. Si té algun problema amb les seves dades de connexió o creu que han estat objecte d’un ús indegut, té que contactar enseguida amb info@pepetavilaro.cat per informar-nos. Nosaltres podem desactivar el seu compte en qualsevol moment sempre que hi hagi un motiu suficient.

 

3. ús Lícit

Solament podrà utilitzar el nostre Servei amb finalitats lícites. No podrà utilitzar el nostre Lloc o el nostre Servei de ninguna manera que impliqui la vulneració de lleis o normatives de Aplicació a nivel local, nacional o internacional, ni podrà enviar, rebre sabent-ho, carregar, descarregar, utilitzar o reutilitzar ningun material que no compleixi amb les nostres normes de contingut estipulades en el apartat 5. A demés, Vostè accepta no accedir sense autorització, no interferir, malmetre o alterar ninguna part del nostre Lloc o del nostre Servei ni ninguna xarxa ni equipament utilitzat en el subministrament del nostre Servei.

 

4. Característiques Interactives del nostre Lloc

Ocasionalment, podrem posar a disposició certes funcionalitats que li permeten interactuar a través del nostre Lloc o del nostre Servei, com els espais de xat. Generalment no moderem ningun Servei interactiu que facilitem, encara que podrem eliminar contingut que contravingui aquests Termes d’ús, segons el que s’estipuli en el apartat 6. Si decidim moderar un Servei interactiu, l’informarem clarament abans de que utilitzi el Servei i li oferirem normalment un medi de contacte amb el moderador, en caso de que sorgís algun problema o dificultat.

 

5. Normes de Contingut

Aquestes normes de contingut s’aplicaran a tot material que aporti al nostre Servei (les “Aportacions”), i a tots els Serveis interactius associats amb el mateix. té Vostè que ajustar-se a l’esperit i lletra de les normes següents. Les normes s’apliquen a cadascuna de les parts de qualsevol Aportació, així com a la seva totalitat. Les aportacions tindran que ser exactes (quan enuncien dades o xifres), confirmades honestament (quan enuncien opinions) i complir amb la legislació aplicable a Espanya i en qualsevol país desde el que siguin publicades. Les aportacions no han de:

 

   • contenir ningun material que sigui difamatori cap a ninguna persona, obscè, ofensiu, denotatiu d’odi o provocatiu, que promogui material sexualment explícit o fomenti la violència o la discriminació en funció de raça, sexe, religió, nacionalitat, discapacitat, orientació sexual o edat;
   • infringir ningun dret de autor, dret sobre bases de dades o marca registrada de ninguna altra persona;
   • ser susceptibles de enganyar a ninguna persona ni estar realitzades en incompliment de ninguna obligació legal cap a un tercer, com una obligació contractual o una obligació de confiança, ni promoure ninguna activitat il·legal;
   • ser amenaçadores, envair o abusar de la privacitat dels demés ni provocar malestar o ansietat innecessària ni ser susceptibles de molestar, avergonyir, alarmar o incomodar a qualsevol altra persona;
   • utilitzar-se per fer-se passar per una persona o falsificar la seva pròpia identitat o afiliació amb qualsevol persona, ni donar la impressió de que nosaltres ho originem, de no ser aquest el caso; ni
   • defensar, fomentar o contribuir a qualsevol acte il·lícit com (a tall d’exemple únicament) la infracció de drets de autor o el ús informàtic indegut.

 

 

6. Suspensió

El incompliment del apartat (Ús acceptable) i/o 5 (Normes de contingut) d’aquests Termes d’ús constitueix una vulneració greu dels Termes d’ús i pot donar lloc a la adopció per la nostra part de totes o alguna de les següents mesures:

 

   • retirada immediata, temporal o permanent del seu dret a utilitzar el nostre Servei;
   • eliminació immediata, temporal o permanent de qualsevol publicació o material que Vostè hagi pujat al nostre Servei;
   • publicació d’una advertència dirigida a Vostè;
   • acciones judicials contra Vostè inclosos procediments pel reemborsament de totes les costes (entre elles, sense caràcter limitatiu, costes administratives i jurídiques raonables) resultants de la infracció;
   • divulgació de la referida informació a les autoritats policials segons ho estimem raonablement necessari.

 

Les respostes descrites en aquesta clàusula no estan limitades, i podrem adoptar qualsevol altra actuació que estimem raonable.

 

7. Drets de Propietat Intel·lectual

Som propietaris o llicenciataris de tots els drets de propietat intel·lectual del nostre Lloc i el nostre Servei, així com del material publicat en el mateix (con exclusió de les seves Aportacions). Aquestes obres estan protegides per lleis i tractats sobre drets de propietat intel·lectual en tot el món. Tots aquests drets estan reservats. Vostè no podrà copiar, reproduir, tornar a editar, descarregar, publicar, difondre, transmetre, posar a disposició del públic o de qualsevol altra manera utilitzar ningun contingut del nostre lloc, per ninguna via, excepte pel seu propi ús personal i no comercial.

 

8. El nostre Lloc i el nostre Servei canvien amb Regularitat

Intentem actualitzar el nostre Lloc i el nostre Servei amb regularitat, i es possible que canviem el contingut en qualsevol moment. Si fos necessari, podríem suspendre el accés al nostre Lloc o al nostre Servei, o tancar-lo indefinidament. Qualsevol material en el nostre Lloc o en el nostre Servei podria resultar obsolet en algun moment, i no assumim ninguna obligació d’actualitzar el referit material.

 

9. La nostra Responsabilitat

Hem pres cura en la preparació del nostre Lloc i el nostre Servei. No obstant, no serem a priori responsables de ningun error o omissió en relació amb el referit contingut o de qualsevol problema tècnic que pugui experimentar amb el nostre Lloc o el nostre Servei. Si se’ns informa de qualsevol inexactitud en el nostre Lloc o en el nostre Servei, intentarem corregir-ho tan aviat com sigui possible. En la mesura permesa per la llei, excloïm qualsevol responsabilitat (sia perquè surti en un contracte, per negligència o d’altra manera) per pèrdues o danys en els que vostè o un tercer puguin incórrer en relació amb el nostre Lloc, el nostre Servei i qualsevol lloc web vinculat al nostre Lloc i qualsevol material publicat en ell. Això no afecta la nostra responsabilitat per mort o lesions personals derivades de la nostra negligència, o la nostra responsabilitat per tergiversació fraudulenta o tergiversació en relació amb un assumpte fonamental, o qualsevol altra responsabilitat que no pugui ser exclosa o limitada segons la llei aplicable.

 

10. Ús de Cookies

Recopilem certes dades sobre vostè com a resultat de la seva utilització del nostre Servei. En la nostra Política de Cookies trobarà més detalls sobre això.

 

11. Pujar Material al nostre Lloc i al nostre Servei

Qualsevol material que pugi al nostre Servei serà considerat no confidencial i no privat, i vostè reconeix i accepta que nosaltres tenim el dret a usar, copiar, distribuir, vendre i divulgar a tercers el material citat amb qualsevol finalitat lligada a la nostra activitat econòmica. En la mesura en que aquest material estigui protegit per drets de propietat intel·lectual, Vostè ens atorga una llicència perpetua, per tots els llocs del món i gratuïta, per l’ús, còpia, modificació, distribució, venta i divulgació a tercers del material o informació per qualsevol finalitat lligada a la nostra activitat econòmica.

 

12. Enllaços des del nostre Lloc

Amb respecte als enllaços que el nostre Lloc pugui contenir cap a d’altres llocs web, així com recursos facilitats per tercers, els referits enllaços es proporcionen únicament a mode informatiu. No disposem de ningun control sobre els continguts dels llocs o recursos i no assumim ninguna responsabilitat per ells ni per ninguna pèrdua o perjudici que pugui produir-se arrel de la seva utilització dels mateixos.

 

13. Variacions

És possible que revisem aquests Termes d’ús en qualsevol moment modificant aquesta pàgina. Comprovi regularment aquesta pàgina per mantenir-se al corrent de qualsevol canvi que poguéssim fer.

14. Problemes

Si té algun problema amb el material que publicat en el nostre Servei, posis en contacte amb info@pepetavilaro.cat

TERMES I CONDICIONS DELS VALS I CRÈDIT EN COMPTE

1.Introducció

PEPETA VILARÓ posa a la seva disposició ocasionalment: (i) vals (que son crèdits promocionals que poden oferir-se per nosaltres en el nostre Lloc) i (ii) Crèdit en Compte (que es el crèdit que pot ser aplicat a la compte d’un client a discreció de PEPETA VILARÓ). Tant els vals com els Crèdits en Compte funcionen com crèdits que s’apliquen a la compte PEPETA VILARÓ d’un client, bescanviables (subjecte a les Condicions que s’estableixen a continuació) contra el preu dels Menjars. Els vals i els Crèdits en Compte es denominen conjuntament en aquests termes i Condicions (las Condicions de Crèdit) com Crèdits.

 

Aquestes Condicions de Crèdit s’apliquen al ús que vostè faci dels Crèdits per pagar els Menjars utilitzant el Servei PEPETA VILARÓ. Aquestes Condicions de Crèdit s’apliquen juntament amb els Termes i Condicions de Servei de PEPETA VILARÓ, que continuen aplicant-se a menys que entrin en conflicte amb aquestes Condicions de Crèdit, essent en aquest cas que aquestes Condicions de Crèdit prevaldran. els termes en majúscules utilitzats en aquestes Condicions de Crèdit tenen el mateix significat que en els nostres Termes i Condicions de Servei PEPETA VILARÓ, a menys que estiguin definits en aquestes Condicions de Crèdit.

 

Pot “aplicar” un val al seu compte (i) introduint el codi del Val (si n’hi ha) en el moment de realitzar una comanda, o (ii) afegint qualsevol recompensa que posem a la seva disposició en la secció “Les seves ofertes i recompenses” del seu compte. A menys que s’indiqui el contrari, un val que s’hagi aplicat al seu compte romandrà allà fins que es “canviï” contra una comanda elegible, o fins que expiri (el que passi primer). Els Crèdits en Compte son Crèdits que apliquem al seu compte nosaltres mateixos. En qualsevol cas, una vegada que s’hagi aplicat qualsevol Crèdit al seu compte, el total del Crèdit romandrà en el seu compte fins que es canviï com a pagament de Menjar, a menys que caduqui, d’acord amb els termes del referit Val. Les raons per les quals els vals poden expirar s’estableixen en aquestes Condicions de Crèdit.

 

2.Termes i Condicions que apliquen únicament als Vals

Els vals poden estar subjectes a restriccions geogràfiques que impliquen que no es puguin utilitzar en una zona concreta. els vals normalment s’ofereixen subjectes a Condicions, tals com límits de tiempo, límits geogràfics, límits a determinades categories de clients (per exemple, nous clients), o el seu ús només per un determinat element del menú. Qualsevol restricció al seu ús s’indicarà quan oferim el Val.

 

Alguns vals només estan disponibles per a nous clients de PEPETA VILARÓ. Això significa que el Val s’aplica (subjecte a qualsevol altra condició aplicable) automàticament quan el Client registri una nova compte de PEPETA VILARÓ i serà bescanviat quan el Client realitzi la seva primera comanda elegible. PEPETA VILARÓ es reserva el dret de negar-se a aplicar i/o permetre-li bescanviar un Voucher de nou client si està registrant una nova compte utilitzant les dades d’una tarja de crèdit o un nombre i direcció de entrega que ja es trobin en el nostre sistema.

 

El ús de un Val en pagament o pagament parcial també pot estar subjecte a Condicions específiques aplicables només a aquest Val, tals com un valor de comanda mínim específic o que el Val només pugui bescanviar-se per a pagar determinades Comandes. Si la comanda realitzada no compleix amb les Condicions aplicables, el Val no podrà bescanviar-se contra aquella comanda. La pàgina de pagament en el nostre Lloc on vostè confirma la seva comanda de Menjar mostrarà el valor total de la comanda i el Val aplicable, si n’hi hagués. Si en el seu compte hi ha un Val de Crèdit que no s’aplica a la seva comanda, no apareixerà en la pàgina de pagament. En aquell moment tindrà la opció de pagar d’una altra manera o cancel·lar la comanda.

 

A menys que li diguem el contrari, tots els vals tenen que canviar-se en el termini d’un mes a partir de la data de Aplicació.

 

Només es pot canviar un Val per comanda. Cada Val només es pot utilitzar una vegada per client. Si té més de un Val elegible aplicat al seu compte quan realitza una comanda, els vals se canvien per ordre de data de caducitat, vencent primer el Val que hagi estat canviat abans.

 

Els Vals no es poden canviar juntament amb ninguna altra oferta de PEPETA VILARÓ.

 

Si cancel·la una comanda realitzada amb un Val, el crèdit del Val no es retornarà a la compte i el Val no es podrà tornar a utilitzar. Si el Val era específic per nous clients, deixarà de ser un nou client i no tindrà dret a ningun Val per nous clients posterior.

 

3.Termes i Condicions que apliquen als Vals i als Crèdits en Compte

Los comandes estan generalment subjectes a valors mínims de comanda, que continuen aplicant-se independentment de si el pagament o el pagament parcial es per mitjà de un Crèdit.

 

Els Crèdits en Compte no poden ser canviats per diner en efectiu o qualsevol altra alternativa.

 

Qualsevol intent de manipular el nostre Lloc i les nostres ofertes de Crèdit mitjançant el ús de entrada massiva a través de tercers o agrupacions, macros, ‘script’, ‘força bruta’, emmascarant la identitat mitjançant la manipulació de direccions IP, utilitzant identitats que no siguin les seves pròpies o qualsevol altre mitjà automatitzat (incloent sistemes que puguin ser programats per entrar), invalidarà la comanda i el Crèdit corresponent. PEPETA VILARÓ té dret a prendre totes les mesures raonables per protegir-se contra reemborsaments de Crèdit fraudulents o invàlids, inclosa la exigència de verificació addicional raonable per tancar les comptes de qualsevol client que raonablement cregui que hagi realitzat les actuacions referides.

TERMES I CONDICIONS DE PEPETA VILARÓ

Aquests Termes i Condicions de PEPETA VILARÓ (“T&C”) s’apliquen si vostè es registra per obrir una compte PEPETA VILARÓ.

 

Les Preguntes Freqüents dels Clients que eventualment consten en el Lloc web no han d’utilitzar-se en substitució de la lectura de aquests T&C.

 

1.PEPETA VILARÓ

   • ¿Què és? PEPETA VILARÓ contempla un programa de fidelització de clients (“PEPETA VILARÓ”) que permet als usuaris subscriure’s (mensualment) per rebre enviaments gratuïts il·limitats de comandes a través de nostre Servei.
   • Beneficis: els subscriptors de PEPETA VILARÓ rebran enviaments gratuïts il·limitats en totes les comandes realitzades a través del nostre Servei en les ciutats en que PEPETA VILARÓ presta Servei a Espanya. PEPETA VILARÓ podrà notificar als subscriptors altres beneficis segons consideri oportú (por exemple, ofertes de restaurants).

2.Usuaris Elegibles

Si desitja ser usuari elegible (“Usuari Elegible”) per una subscripció de PEPETA VILARÓ, tindrà que complir els següents criteris tant en el moment de crear una compte de PEPETA VILARÓ com durant tota la seva subscripció:

 

Per això, tindrà que:

   • ser major de 18 anys;
   • subscriure’s a PEPETA VILARÓ;
   • acceptar que el seu compte de PEPETA VILARÓ estigui limitat a un únic usuari i no compartir les dades del seu compte de PEPETA VILARÓ amb tercers en ningun moment durante la seva subscripció a PEPETA VILARÓ; i
   • tenir una tarja de crèdit o dèbit vàlida guardada en el seu perfil a través del nostre Servei (si desitja obtenir més informació, consulti la Secció 6 d’aquests termes “Mètode de pagament”).

 

Si no compleix aquests criteris, no serà elegible per una subscripció a PEPETA VILARÓ. Es considerarà que ha incomplert els termes establerts en aquest apartat si, en qualsevol moment durante la seva subscripció a PEPETA VILARÓ, no compleix amb algun dels criteris anteriors. En cas de que PEPETA VILARÓ tingui coneixement de que vostè ha incomplert els termes establerts en aquest apartat, podrà (a la seva total discreció) suspendre o cancel·lar immediatament la seva subscripció a PEPETA VILARÓ (a demés de qualsevol altra mesura que PEPETA VILARÓ tingui dret a adoptar d’acord amb els Termes i Condicions del Servei pel seu compte de PEPETA VILARÓ).

 

Si PEPETA VILARÓ determina que vostè no compleix amb els criteris anteriors, però vostè considera que sí, posi’s en contacte amb el equip de atenció al client enviant un correu electrònic a info@pepetavilaro.cat.

 

3.Per inscriure’s

Els Usuaris Elegibles poden subscriure’s a PEPETA VILARÓ a través del nostre Servei:

   • ja sigui online en la secció “El Meu Compte” del seu perfil, des de la seva cistella de comandes o després d’haver realitzat una comanda a través del nostre Servei, on veurà l’avís de promoció “ENVIAMENT GRATUÏT” junt a la tarifa de enviament;
   • prement l’indicador de promoció per rebre més informació (inclosos els detalls de preus) sobre PEPETA VILARÓ; i
   • seguint l’enllaç de la pàgina d’inici de PEPETA VILARÓ.

 

4.Tarifes de PEPETA VILARÓ

Els Usuaris elegibles poden subscriure’s a PEPETA VILARÓ per un càrrec mensual a pagar anticipadament, l’import del qual es comunicarà en el moment de realitzar la subscripció (“Tarifa de PEPETA VILARÓ”).

 

Si se li ha ofert un període de prova, no se li cobrarà el càrrec aplicable de PEPETA VILARÓ durante el període de prova gratuït a partir de la data d’inscripció inicial (“Període de Prova Gratuït”). Una vegada finalitzat el Període de Prova Gratuït, es cobrarà automàticament una Tarifa de PEPETA VILARÓ per la resta del seu Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ (definit en el apartat 5 següent), de acord amb els termes i Condicions establerts en la secció “Pagaments i facturació” a continuació.

 

Cada Usuari Elegible tindrà dret només a un Període de Prova Gratuït. Si cancel·la la seva subscripció a PEPETA VILARÓ en qualsevol moment en el futur, qualsevol subscripció futura a PEPETA VILARÓ que utilitzi la mateixa compte, número de telèfon o tarja de crèdit de PEPETA VILARÓ associada amb la seva primera subscripció a PEPETA VILARÓ Plus no tindrà dret a rebre un Període de Prova Gratuït addicional.

 

Vostè reconeix i accepta que PEPETA VILARÓ pot variar la Tarifa de PEPETA VILARÓ i/o variar o eliminar el Període de Prova Gratuït. Qualsevol increment en la Tarifa de PEPETA VILARÓ o canvi en el Període de Prova Gratuït se li notificarà per correu electrònic o mitjançant avís (per exemple, quan iniciï sessió en el seu compte de PEPETA VILARÓ) per la seva acceptació. Si decideix no acceptar qualsevol canvi del Període de Prova Gratuït, cancel·larem la seva subscripció a PEPETA VILARÓ amb efecte immediat. Si decideix no acceptar el increment en la Tarifa de PEPETA VILARÓ, cancel·larem la seva subscripció a PEPETA VILARÓ amb efecte des del següent Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ.

 

5.Període de subscripció a PEPETA VILARÓ

El període de subscripció a PEPETA VILARÓ (“Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ”) té una duració d’un mes natural i es renovarà automàticament cada mes natural fins que la seva subscripció sigui cancel·lada per vostè o per nosaltres de acord amb aquests T&C. Per exemple, si la seva data d’inici és el 28 de febrer, la seva subscripció es renovarà automàticament el 28 de març (essent cada una d’elles un “Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ”).

 

El primer Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ començarà el dia en que es registri o, si és elegible per un Període de Prova Gratuït, el dia immediatament posterior a la data de venciment del seu Període de Prova Gratuït (“Data d’Inici”).

 

6.Pagaments i Facturació

   • Forma de pagament: El pagament de PEPETA VILARÓ s’ha de fer mitjançant una tarja de crèdit o dèbit guardada en el seu perfil a través del nostre Servei (“Mètode de pagament”). Si té diversos mètodes de pagament en el seu perfil, quan es registri, se li notificarà quin mètode de pagament es farà servir amb la tarifa aplicable de PEPETA VILARÓ.
   • Editar/Modificar el Mètode de pagament: Vostè pot editar/modificar el seu Mètode de Pagament entrant en el Lloc Web o en la Aplicació de PEPETA VILARÓ i seleccionant “Mi Compte” i, a continuació, “PEPETA VILARÓ”. No pot eliminar un mètode de pagament associat al seu compte de PEPETA VILARÓ, a menys que el substitueixi per un altre mètode de pagament. Per això, primer ha d’afegir un nou mètode de pagament al seu compte de PEPETA VILARÓ i, a continuació, substituir el Mètode de Pagament existent associat al seu compte de PEPETA VILARÓ pel nou mètode de pagament. Alternativament, pot cancel·lar la seva subscripció a PEPETA VILARÓ i, després de la referida cancel·lació, podrà eliminar el seu Mètode de Pagament. Si ha afegit el Mètode de Pagament al seu compte al registrar-se a PEPETA VILARÓ, s’eliminarà automàticament quan el cancel·li.
   • Falta de pagament: Si el pagament de la Tarifa de PEPETA VILARÓ no s’efectua satisfactòriament, degut a la expiració del seu Mètode de Pagament, insuficiència de fons o d’altres motius, i vostè no edita la informació sobre el Mètode de Pagament dins de les24 hores següents a la notificació d’un pagament fallit, o si cancel·la el seu compte de acord amb aquests T&C, PEPETA VILARÓ cancel·larà la seva subscripció a PEPETA VILARÓ immediatament i deixarà de rebre el Servei. Vostè seguirà essent responsable de qualsevol import de la Tarifa de PEPETA VILARÓ no abonada. Si no podem cobrar-li, ens reservem el dret, però no estem obligats, a cancel·lar el seu accés al nostre Servei o a qualsevol part del mateix.
   • Facturació periòdica: Al iniciar PEPETA VILARÓ, vostè ens autoritza a cobrar-li amb caràcter mensual la Tarifa de PEPETA VILARÓ al preu vigent en un termini de 24 hores a partir del primer dia de cada Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ, tenint en compte que no se li cobrarà ninguna quantitat per la prestació del Servei PEPETA VILARÓ durant el Període de Prova Gratuït, o si cancel·la dins del Període de Reflexió establert en el apartat 8 següent. Vostè accepta que qualsevol Tarifa de PEPETA VILARÓ que se li facturi pot variar (ser minorada) per raons que poden incloure imports diferents degut a ofertes promocionals i ens autoritza a carregar-li en el seu Mètode de Pagament imports variables.
   • Facturació de la Primera Quota de la Tarifa de PEPETA VILARÓ: La primera quota de la Tarifa de PEPETA VILARÓ es carregarà en la Data de Inici.
   • Reemborsaments: les Tarifes de PEPETA VILARÓ no són reemborsables, excepte en les següents circumstàncies excepcionals: si cancel·la la seva subscripció a PEPETA VILARÓ d’acord amb les disposicions que s’indiquen a continuació i, posteriorment, li cobrem la Tarifa de PEPETA VILARÓ amb el seu Mètode de Pagament; o si la seva subscripció a PEPETA VILARÓ es cancel·la abans de que finalitzi un Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ pel que hagi incorregut en un càrrec, degut al seu trasllat a un país fora d’Espanya, per discapacitat o mort.
   • Canvis de preu: Ens reservem el dret a ajustar els preus de la Tarifa de PEPETA VILARÓ en qualsevol moment. Qualsevol canvi en la Tarifa de PEPETA VILARÓ entrarà en vigor en el seu pròxim Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ, prèvia notificació per escrit i comunicada a través d’un avís en el nostre Servei o per qualsevol altre mitjà que considerem adequat, com el correu electrònic. Se li sol·licitarà la seva acceptació del ajust de preu. Si decideix no acceptar l’ajust en la Tarifa de PEPETA VILARÓ, cancel·larem la seva subscripció a PEPETA VILARÓ amb efectes desde el següent Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ.

 

7.Administració del seu compte de PEPETA VILARÓ

Tota la informació relacionada amb la seva subscripció a PEPETA VILARÓ s’inclourà en la secció “El Meu compte” del seu perfil a “PEPETA VILARÓ”. En ella, podrà consultar el temps restant del seu Període de Prova Gratuït, cancel·lar la seva subscripció a PEPETA VILARÓ i actualitzar el seu mètode de pagament.

 

8.Cancel·lació

   • Cancel·lació de PEPETA VILARÓ: pot cancel·lar la seva subscripció a PEPETA VILARÓ en qualsevol moment. Després de la cancel·lació, seguirà rebent el Servei de PEPETA VILARÓ contractant Productes de forma puntual. Si vostè cancel·la una prova gratuïta, o si cancel·la dins del seu Període de Reflexió, els beneficis de PEPETA VILARÓ cessaran immediatament.
   • Període de Reflexió: Vostè té dret a cancel·lar una subscripció a PEPETA VILARÓ en qualsevol moment durante el Període de Prova Gratuït o (si el Període de Prova Gratuït ja no està disponible) dins dels primers 14 dies de la seva inscripció inicial, sense justificació alguna (“Període de Reflexió”). El Període de Reflexió expirarà 14 dies a partir de la data d’inscripció inicial (quan el Període de prova gratuït ja no estigui disponible) o quan expiri el Període de Prova Gratuït (segons correspongui) (“Data de Venciment de la Cancel·lació”).
   • Exercici del Dret de Cancel·lació: Si desitja exercir el dret de cancel·lació en virtut del contingut d’aquesta secció, tindrà que informar al nostre Equipo d’Atenció al Client per correu electrònic info@pepetavilaro.cat de la seva decisió de cancel·lar la seva subscripció a PEPETA VILARÓ mitjançant una declaració clara.
   • Reemborsament: Si cancel·la la seva subscripció a PEPETA VILARÓ durant el Període de Reflexió, li reemborsarem l’import corresponent al mes complet més recent. Si se li deu un reemborsament, li efectuarem sense demores indegudes i, com a màxim, 14 dies després de la data en que se’ns hagi informat de la seva decisió de cancel·lar aquest contracte utilitzant el seu Mètode de Pagament.
   • Cancel·lació Accidental: Si cancel·la accidentalment la seva subscripció a PEPETA VILARÓ i desitja continuar amb ella, pot tornar a registrar-se al final del seu Període de Subscripció a PEPETA VILARÓ.

 

9.Terminació o Modificació

PEPETA VILARÓ, a la seva plena discreció, podrà acabar, desactivar i/o suspendre qualsevol compte (o part d’ella) que vostè pugui tenir amb nosaltres o el Servei i eliminar el seu compte total o parcialment, i/o interrompre, modificar o alterar qualsevol aspecte, característica o política del Servei o de PEPETA VILARÓ.

 

10.Ofertes de Prova per Temps Limitat / Gratuït

   • Disponibilitat de la Oferta de Prova: Ocasionalment, podem oferir un Període de Prova Gratuït en la subscripció a PEPETA VILARÓ. S’aplicaran els termes i Condicions corresponents en cada oferta de prova. Al final del Període de Prova Gratuït, se li exigirà el pagament de la Tarifa de PEPETA VILARÓ. Si no desitja pagar automàticament la Tarifa de PEPETA VILARÓ, tindrà que cancel·lar la seva subscripció. Pot cancel·lar la oferta de prova en qualsevol moment abans de que expiri el Període de Prova Gratuït iniciant sessió en el seu compte o posant-se en contacte amb el Servei d’Atenció al Client.
   • Elegibilitat per accedir a la prova: Ens reservem el dret, a la nostra absoluta discreció, a determinar la seva elegibilitat per accedir a la prova i limitar l’ús de la oferta de prova. Si desitja participar, tindrà que proporcionar-nos un número de telèfon mòbil únic i vàlid. D’aquesta manera, vostè presta el seu consentiment per que li enviem un codi de verificació únic que se li demanarà que ens faciliti com a part del procés de registre i amb la finalitat d’activar la oferta de prova. Si no té un número de telèfon mòbil vàlid, no podrà participar en la nostra oferta de prova. Només podrem acceptar un número de telèfon mòbil en una (1) ocasió com a mitjà per validar una oferta de prova. Si no ho facilita, la seva participació en la oferta de prova serà refusada. Tingui en compte que, encara que no cobrem pel SMS, és possible que s’apliquin les seves tarifes estàndard de missatgeria mòbil. Podem utilitzar el seu número de telèfon mòbil amb d’altres finalitats comercials i d’acord amb la nostra política de privacitat. Si té alguna pregunta relativa a la privacitat o desitja donar-se de baixa i no rebre comunicacions comercials no sol·licitades, per favor llegeixi la nostra Política de Privacitat en el nostre Lloc web i procedeixi segons correspongui.
   • Cancel·lació Accidental: Una oferta de prova només es pot usar una vegada. Tingui en compte que si cancel·la accidentalment la seva oferta de prova gratuïta abans de que expiri el Període de Prova Gratuït corresponent, es considerarà que ha completat la oferta de prova gratuïta i no serà elegible per participar en altra prova gratuïta. Ens reservem el dret, a la nostra absoluta discreció, a retirar o modificar la nostra oferta de prova gratuïta en qualsevol moment sense previ avís i sense responsabilitat, en la major mesura permesa per la llei.

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Descobreix com n’és de fàcil rebre els teus menús setmanals amb PEPETA VILARÓ, llestos per escalfar, menjar i gaudir!

Obre el Whatsapp
Diguen's que necessites
Contacta per Whatsapp
Hola!
Per garantir un servei de qualitat i assegurar-nos que no ets un robot, et demanem si us plau que ens indiquis el teu nom complet i la població. D'aquesta manera, podrem oferir-te una atenció més personalitzada. Moltes gràcies per la teva comprensió.